Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
reklama | kup tutaj »
619 Postów
Wyjadacz
aga muzyka jest genialna a tatuaz tez mi sie podoba ale tylko tak do ogladania heh
a
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
588 Postów
Ines Fernholc
(Tuptusiowata)
Wyjadacz
Cześć dziewczyny

Ja tez uważam, że weekendy są za krótkie

Hehe, 3/4 dziewczyn idzie 14 lutego do lekarza. Zabawne Ciekawe na kiedy będziemy mieli następną wizytę

Witam oczywiście nową Mamuśkę

Ja dziś mimo bólu szalałam z porządkami, że szok W szafkach wszystko na nowo poukładałam i ogólnie wszędzie generalny porządek I w spożywce, i w kosmetykach i w lekach a jak złapałam za odkurzacz to mężuś się już zdenerwował i na mnie nakrzyczał, że mam z tyłkiem usiąść i już nic nie robić Więc usiadłam i po 10 min oznajmiłam, ze idziemy na spacer hihi poszliśmy aż na 1,5 godzinki Mężuś padnięty a ja dalej mam pełno energii i mnie nosi
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
AGNIESZKA M
(AGA76)
Wyjadacz
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
AGNIESZKA M
(AGA76)
Wyjadacz
Tuptusiowata bo Ty juz normalnie gniazdko wijesz dla pisklaczka i dlatego ta werwa i porzadki
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
265 Postów

(spóźnieni3)
Stały Bywalec
Mam pytanko miałyście skurcze łydek w ciąży? bo ja każdej nocy mam przynajmniej w jednej...pije sam magnez ale nie pomaga. I puchnę strasznie nogi i dłonie a palce mam jak małe paróweczki...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
588 Postów
Ines Fernholc
(Tuptusiowata)
Wyjadacz
Ja skurczy łydek nie mam, ale stopy mi puchną, że nie każde buty wcisnę mimo, że wcześniej były wygodne bardzo dla mnie i palce u dłoni mam spuchnięte również, bo nie mogę nosić biżuterii, bo robi ucisk albo mam od razu odparzenia.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
491 Postów
Dobrochna AS
(lady_dosia)
Wyjadacz
spóżnieni3 - ja mialam tak spuchniete nogi i dlonie, ze szkoda gadac. nie bylo mowy o noszeniu obraczki, nawet meza byla dla mnie za mala. dodatkowo od 4 miesiaca mialam zdretwiale pol dloni, tak, ze niemal nic nie czulam. przeszlo 6 tug po porodzie. na opuchlizne mi niic nie pomagalo, budzilam sie juz ze spuchnietymi nogami. buty moglam nosic tylko jedne.

tuptusiowata - ja chwile przed porodem dostalam powera
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
AGNIESZKA M
(AGA76)
Wyjadacz
Spoznieni3 mialam przez krotka chwile w ciazy skurcze lydek w nocy i najlepszym sposobem jest przywodzenie i odwodzenie palcow stop albo wspinanie sie na palcach ale gola stopa na podlozuJa tak robilam po kilkanascie razy naraz,potem chwila odpoczynku i znowu powtorka...Oby i Tobie pomoglo!Mozna tez lykac lub pic magnez bo to podobno z braku tego pierwiastka A na spuchniete stopki to nogi trzymac czesto w gorze w pozycji lezacej,moczyc stopki w wodzie z mydlinami lub solaNo ale co jednym pomaga to innym niekoniecznie musi Jednak warto sprobowac a napewno jesli calkowicie nie pomoze to napewno ulzy

A oto co wujek GOOGLE poleca na te dolegliwosci

www.rodzice.pl/ciaza-i-porod/zdrowie-i-u...rymestrze-ciazy.html
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
527 Postów
6666 6666
(6666)
Wyjadacz
SPÓZNIENI 3 JA MIAŁAM SKURCZE ŁYDEK COŚ STRASZNEGO MI POŁOZNA KAZAŁA PIC SOK POMIDOROWY PODOBNO ZA MAŁO POTASU W ORGANIŻMIE NOGI TEZ PUCHŁY ROBIŁAM SOBIE LETNIĄ KOMPIEL I NOGI KŁADŁAM WYZEJ NA PODUSZCZE MI POMAGAŁO SPRÓBUJ
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
Anita,bo ten magnez do picia to ma jakby malo magnezu w zawartosci,hi,hi Trzeba kupic dobry magnez w tabletkach i wtedy na pewno pomoze. Ja mialam problemy ze skurczami cala ciaze i praktycznie bralam magnez przez cala ciaze. Sok pomidorowy tez moze byc dobry Co do wspinania na palce to akurat u mnie wzmagalo skurcze
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok